Jsem spokojená tak, jak to je

V roce 2019 jsem konečně našla odvahu a  pro plus size agenturu jsem nafotila pár snímků, kde ženskost je vidět na první pohled. Bohužel nakonec ke spolupráci nedošlo, ale profesionální focení jsem si užila.

Není to vůbec snadné ale to jak vypadáme, je polovina úspěchu.

Bylo to velmi odvážené, to přiznávám, ale vždycky jsem si přála zažít den pro „pro hezké holky“. Jsem Romka a už ne nejmladší, jsem pracující a emancipovaná žena, která se pořád dohaduje a snaží se bortit různé stereotypy. Není to vůbec snadné ale to jak vypadáme, je polovina úspěchu.

Mám české příjmení a tak často očekávají milou, štíhlou blondýnu  a když vejdu já, někdy je to problém.  Setkávám se s předsudky, nejen kdo jsem. V dospělosti a s přibývajícími léty jdou kila velmi těžko dolů, ale snažím se.  Po zveřejnění profesionálních fotek jsem zažila spousty pozitivních ale i negativních komentářů. Velmi mě překvapili zejména od těch, kteří kážou vodu, ale pijí víno. Muži překvapivě byli shovívavý, ale ženy, to bylo kritiky.

Věřte, že mám a  jsem spokojená , tak jak to je

Prostě veřejně se mi dostalo políčků v podobě komentářů, že asi nemám dostatek sebevědomí apod. Věřte, že mám a  jsem spokojená , tak jak to je, samozřejmě že život by mohl být snazší, kdybych měla 50 kilo i s postelí, ale co, už…

Úsměvné překvapení bylo, když mi fotografie vyšla  elektronicky v jednom časopise. že si jí někdo stáhl a vydával se za mě. To mě znepokojilo, ale současně i potěšilo – asi není to zas tak strašný 🙂

Ženy, dámy mějme se rádi takové, jaké jsme a pokud se to někomu nelíbí, ať si …. Políbí :))

Hezký den všem.

Informace a novinky kampaně Moje tělo je moje, tipy i naše a vaše příběhy jednoduše rovnou do schránky. Zapište se do našeho newsletteru.
Děkujeme.